• DOLAR 32.599
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2495.76
  • ...
Erbakan İçin 400 Bin Hatim Okundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye, İslam coğrafyasının farklı ülkeleri ve özellikle Siyonistlerin işgali altındaki Gazze ve Filistin başta olmak üzere bütün Ortadoğu’da Erbakan için hatimler okunmaya devam ediyor. Hatim okumalarına Batı’dan da önemli bir katılım sağlanıyor.

400 BİN HATİM OKUNDU

Kampanya Tertip Komitesi Başkanı Arslan Ateş, Erbakan Hocanın doğduğu yer olan Sinop’tan, parlamentoya girdiği Konya’ya, Mazlum Coğrafyalardan Amerika’ya kadar birçok ülkeden Müslümanların hatimler indirmeye devam ettiği bilgisini verdi. Ateş; “Hassasiyet sahibi insanlarımız merhum hocamız için hatimler indiriyorlar. Biz de bize bildirilen rakamları basına açıklıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 250 Bini aşmıştı, şimdi ise 400 Bine ulaştı. Biz İstanbul’un Fethi törenlerine kadar bu hatimler ile alakalı sayıları almaya devam edeceğiz. İnşallah okunan hatimlerin duası 28 Mayıs tarihinde İzmit İsmetpaşa Stadyumunda yapılacak muhteşem fetih kutlamalarında yapılacak. O zamana yaklaştıkça hatim sayısının giderek artacağını tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

HER KESİMDEN İNSAN OKUYOR

İstanbul’un Fethi Kutlamalarına kadar bir milyon hedefine Allah’ın izni ile ulaşacaklarını ifade eden Ateş; “Teşkilatların verilen hedefe ulaşma noktasında canla başla çalıştığını, bir taraftan siyasi çalışmalar yürütülürken bu çalışmanın da ihmal edilmediğini görüyoruz. Aslında bu çalışmaya destek verenler kritik edildiğinde, sadece Saadet Partililerin değil toplumun bütün kesimlerinin Erbakan Hocamız için Kur’an okuduğunu görebiliyoruz. ,

Bu ilgi de bizi elbette memnun ediyor” dedi. Kampanyanın taziye defterine yazılan duygu ve düşüncelerin daha sonra kitaplaşacağı bilgisini veren Ateş; “Vatandaşlarımızın merhum hocamız için kurdukları cümleler ve bulundukları ruh hali çok ilginçtir. Biz büyük insanları ancak vefatlarından sonra anlayabiliyoruz. Bu durum merhum hocamız için de geçerli. İnsanların onu vefatının ardından sanki daha iyi anladı. Taziye defterlerine yazılan kanaatler hayretler uyandırıyor. Yorumlar çok içten ve inanılmaz derecede duygusal” diye konuştu.

HATİM OKUMAK İSTEYENLER

Hassasiyet sahibi herkese çağrıda bulunan Kampanya Tertip Komitesi Başkanı Arslan Ateş, şöyle devam etti; “Katılan ve hocamız için Kur’an okuyup, dualar yapan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni hatim okuyan veya hatim okumak isteyenler ise 0212 483 5177 numaralı telefondan bize ulaşabilirler. Kampanyaya destek için www.birmilyonhatim.org internet adresine de müracaat edilebilir. Hedefimiz olan 1 Milyon hatim için herkesi ‘okumaya’ davet ediyoruz.”

Ateş ayrıca İstanbul’un bazı ilçelerinde okunan hatimlerin sayılarını da açıkladı. Buna göre Sultangazi ilçesinde merhum Erbakan için 36 bin, Ümraniye’de 1904, Sultanbeyli’nde 1500, Bahçelievler’de 828, Esenyurt’ta 197 ve Üsküdar Hafızlar Cemiyeti’nde ise 4 Bin hatim okundu.

8Sütun

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir