• DOLAR 32.314
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2277.446
  • ...
SON DAKİKA
Şırnak Belediyesine Kepenkli Protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Millet Çeşmesi Civarında bulunan Esnaf, Şırnak belediyesini Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaptığı çalışmayı kepenk kapatarak protesto etti.

Basın açıklaması da yapan esnaf, yapılan kaldırımın dükkân kapılarının çok yükseğinde olduğunu dile getirerek belediyeye tepki gösterdi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Özlem Yürek, \"Değerli esnaf arkadaşlarım ve basın mensupları biz Aydınlık Evler Cumhuriyet caddesi esnaı olarak Şırnak belediyesinin Cumhuriyet caddesine yapmış olduğu çalışmayı kınıyoruz. Çalışma esnafın dükkânlarının önünde yapılan kaldırımın bize ve Müşterilerimize ciddi sıkıntılar yaratmıştır. Biz Millet Çeşmesi civarındaki esnaflar olarak dükkânlarımızın önünde yapılan kaldırımın düzeltilmesini istiyoruz. Sadece biz değil bütün Şırnak halkı kaldırımı böyle yapılansını kınıyor. Bu kaldırım, düzeltilmediği takdirde kış aylarında özelikle sel suları gibi sorunlarımızın artacağını belirtir, bu gibi sorunların nedeniyle kepenk kapatacağımızı kamuoyuna bildirir yetkilileri göreve davet ediyoruz\" dedi. (Delil Oğurlu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir