• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
AK Partili Kadınlar Batman`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN -Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit başkanlığında Batman`a gelen kadın milletvekilleri ve heyet üyeleri ile bir araya geldi.

 

Güldal Akşit Başkanlığında kente gelen 25 milletvekili ve Kadın Kolları MYK üyeleri ile AK Parti Batman milletvekilleri, Ak Parti İl Kadın Kollarını ziyaret etti. AK Parti Batman Kadın Kolları Toplantı Salonu`nda bir konuşma yapan Akşit, Batman`a geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Akşit, burada yaptığı konuşmada, aralarında Kahramanmaraş, Aydın, Denizli, Ağrı, Mardin, Konya ve Aksaray`ın da bulunduğu farklı illerin milletvekilleriyle Batmanlılarla buluşmaya geldiklerini belirterek, \"Biz birlikte Türkiye`yiz. Aynı çatı altındayız, hep beraberiz. Bundan hareketle yola çıktık. \" dedi.

 

Akşit, \"Batman`a gelmemizin amacı kardeşliğin ve dostluğun pekiştiği anlamlı bu ramazan ayında sizlerle birlikte olmayı istedik. Hep beraber Türkiye`yiz demek için yola çıktık. Vekillerimizle birlikte Doğu ve Güneydoğu`ya gidip gezelim diye kadın kolları olarak buraya geldik. Geçen hafta Diyarbakır`daydık. Orada çok anlamlı şeyler yaşadık. Aynı vatanda aynı bayrak altında, bir çatı altında duruyoruz. Şimdi de Batman`dayız. Buradaki halkımızı gezip onların sıkıntı ve sorunlarını dinleyeceğiz. Nereden gelirsek gelelim bizler hep beraber Türkiye`yiz\" ifadelerini kullandı.

 

Toplantının ardından Batman`daki dar gelirli aileleri ziyaret eden heyetin, Batman`daki esnafı gezeceği ve Hasankeyf`teki iftar programına katılacağı öğrenildi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir