• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Kadir Gecesi Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü yarın akşam ihya edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü adına Mehmet Ali Ortaç imzasıyla yayımlanan mesajda, \"Mevlamız, fazl-u kereminden bizlere ihsan buyurdu ve bizlere bu güzel gecenin, bu kıymetli zamanın bereketinden istifade etmemiz için fırsat verdi. Bir sonraki seneye kimin ulaşıp ulaşmayacağı bilinmez. Ama gerçek olan şu hakikat ki; kapımıza gelen bu fırsatta tepilmez\" denildi.

 

Vatandaşlara tavsiyelerde bulunulan mesajda, Kadir gecesinin kadrinin bilinmesini ve bu mübarek gecenin çok güzel değerlendirilmesini istendi.
Mesajda ayrıca \"Kendimize, aile, akraba ve dostlarımıza çokça dua edelim. İslam ümmetine, hasseten Suriye, Myanmar, Irak, Filistin, Afganistan, Çeçenistan ve daha başka yerlerde zulüm altında inleyen Müslümanlara, yine dünyanın dört bir yanında zulüm ve baskı gören Mustazaf halklara kurtuluş bahşetmesi için Yüce Rabbimize dua ve niyazda bulunalım.
Bin aydan kıymetli Mübarek Kadir Gecenizi en içten duygularımızla tebrik eder, hayır ve bereketlere, iyilik ve güzelliklere vesile olmasını temenni ederiz\" ifadeleri kullanıldı. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir