• DOLAR 32.542
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2427.288
  • ...

MERSİN - Ekonomi Bakanı Yardımcısı Mustafa Sever 10-12 Ağustos tarihleri arasında Mersin`de bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek temaslarda bulundu.

 

Akdeniz İhracatçı Birlikleri`ni ziyaret eden Sever, burada Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon Hammaddeleri İhracatçıları Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Uğur, Yaş Meyve Sebze Sektör Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ve çok sayıda ihracatçı tarafından karşılandı.

 

Ekonomi Bakanı Yardımcısı Mustafa Sever, bu görevin kendisine Mersin`le çok daha yakından ilgilenmek, çok daha fazla hizmet noktasında katkı sağlamak amacıyla tebliğ edildiğine işaret ederek, \"Bu onurlu görevin sorumluluğu ve bilinci içinde pek çok başarıya imza atacağız\" diye konuştu.

 

Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan`ın çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirten Sever, \"Bende onun olmadığı yerlerde bana verilen sorumluluğun bilincinde olarak çalışmaların aksamadan yürütülmesini sağlamaya çalışacağım. Bu konuda da hepinizin desteğinizi bekliyorum\" dedi.

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan`ın Mustafa Sever`i Bakan Yardımcılığı görevine ataması, Mersin`e ne kadar önem verdiklerini gösterdiğini söyledi. (Osman Öksüz - İLKHA)