• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
PKK`nin Oluşturduğu Gündemin Peşine Takılmayız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, canlı yayında büyük bir gafa imza attı. CHP`nin TBMM`nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştiren Çelik, `Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis`i toplamayız` ifadesini kullandı.

Habertürk`e konuşan Çelik, CHP`nin terör olayları nedeniyle Meclis`in olağanüstü toplanması girişimini şöyle değerlendirdi:

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O SÖZLER

- Özellikle PKK`nın oluşturduğu bir gündemin peşine takılarak TBMM`yi toplantıya çağırmanın ne kadar çok yanlış olduğu, kanaatimizi biraz daha pekiştiriyor. Bu gelişmeden (CHP Milletvekili Aygün`ün kaçırılması) sonra AK Parti tavrında değişiklik yapmayacaktır.

BOMBA PATLATTI, YER BASTI DİYE...

- TBMM, CHP`nin çağrısı üzerine toplanacaktır ancak AK Parti grubu orada olmayacaktır. Hükümet işinin başındadır ve terörle mücadele etmektedir. Şemdinli`deki operasyonlar esnasında CHP bir manada PKK`nın propagandasına ve emellerine hizmet edercesine Türkiye`de olağanüstü bir durum varmış gibi panik havası yaratmıştır.

- Bizim ilk günden itibaren tepkimiz aynıdır. Biz bu toplantıya katılmayacağız. Çünkü terörle mücadeleyle ilgili yasal bir alt yapı boşluğu mu var, TBMM toplanıp yeni bir kanun mu çıkaracak?

- Gerekli olursa Meclis tabii ki toplanabilir ama PKK bomba patlattı diye, bir yeri bastı diye, birkaç Mehmet`i şehit etti diye örgütün her gün Türkiye`nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz. Bizim hassasiyetimiz budur.

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir