• DOLAR 32.538
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2436.154
  • ...
250 Yetime Bayram Hediyesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-İHH Batman Temsilcisi ve BEY-DER Başkanı Zeki İslamoğlu, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla 250 yetime bayram elbisesi dağıttı.

 

İnsani Yardım Vakfı`nın (İHH) Batman Partneri olan Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (BEY-DER) Genel Başkanı Zeki İslamoğlu, \"Ramazan Bayramı dolayısıyla Batman`da sponsorluk çerçevesinde 150 yetimi giydirmek ve ayrıca 100 yetime de hesaplarına aktarılmak üzere 80 lira para aktarılmıştır. Ayrıca söz konusu yetimlere kendi okul durumlarına göre istifade edecekleri kitaplar, kırtasiye seti ve yetim hediye paketi verildi\" dedi.

 

Yardımların hayırseverlerin yapmış olduğu katkılarla sağlanmakta olduğunu söyleyen İslamoğlu, \"Bunu İHH gerek uluslararası, gerekse de ülkemizdeki illerde bir proje olarak yaptığı gibi Batman`da da gerçekleştirmektedir. Toplamda 250 yetime yardım yapıldı. Bu yardımlarımızı Allah`ın izniyle bayramdan önce bitirip bu yetimlerimizi sevindirerek bayramı sevinç içerisinde yaşamalarını sağlıyoruz. Bu yetimler derneğimiz üyeleri tarafından daha önce mahalleler gezilerek kendi durumları göz önünde bulundurularak tespit edilmiştir\" diye kaydetti.

 

Yardım yapılan yetimlerin anneleri, Ramazan Bayramından önce çocuklarını sevindiren hayırseverlere teşekkür ederek, \"Allah sizden razı olsun bizim çocukları nasıl sevindirdiyseniz, Allah`ta sizleri sevindirsin. İHH ve BEY-DER`in yapmış olduğu bu yardımlardan dolayı Allah sizden razı olsun ve bizim çocuklarımıza böyle sahip çıkmaları bizleri de sevindirmiştir\" dediler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir