• DOLAR 32.551
  • EURO 34.9
  • ALTIN 2433.519
  • ...
Atalay: `Herkesi Memnun Etmek Mümkün Değil`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay incelemelerde bulunmak üzere geldiği Van`da katıldığı bir radyo Van`ın eskisinden daha iyi günlere doğru gittiğini belirtti. Artık Vanlı olduğunu belirten Atalay, Van`a her geldiğinde Van`ın daha iyiye gittiğini belirtti.

Program yapımcısının sorularını yanıtlayan Bakan Atalay, `Vanlıların yüzüne baktığınız zaman neler görüyorsunuz?` sorusuna verdiği cevapta, "Depremlerin yaşandığı yerlerde insanların tamamını mutlu etmek mümkün değildir. Halkımız bizim yaptıklarımızı görüyor. Vanlılar neler yaptığımız gördüğü için yapılanları olumlu karşılıyor. Belli bir kesim ideolojik düşündüğü için onlar yapılanlarla ilgilenmiyor. Onlar yapılan bütün güzel işleri eleştirmeyi adet haline getirmişler. Ne yaparsanız yapın ideolojik tavırlarla hareket edenleri tatmin etmeniz mümkün değil. İdeolojik olarak düşünmeyen halkımız yapılanları görüyor. Bu yapılanlardan ötürü her zaman için minnettarlıklarını dile getiriyor." dedi.

Kaçırılan AK Parti ilçe başkanı Hayrullah Tanış için hiçbir şey yapılmadı iddiasını değerlendiren Atalay, ` Örgüt daha önce olduğu gibi AK Parti teşkilatlarına ve yöneticilerine karşı yıllardır saldırıyor. Tanış kardeşimiz de saldırıya uğrayan partili yöneticilerimizden biridir. Partimiz bütün saldırılara karşı dik durmuştur. Bundan sonra da geri adım atmayacaktır. Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Sertlik olmasını istemiyoruz. Ama saldırı olduğunda da buna karşılık devlet üstüne düşen her şeyi yerine getirecektir. Daha önce hayal olan birçok şey bu gün yaşanıyor. Kürtçe konuşmanın suç olduğu bir Türkiye`den Kürtçe`nin okullarda okutulacağı bir Türkiye`ye olduk. Bizimle birlikte bu ülkede neler değişti. Bunu bilmeyen yoktur. Halkımız art niyetli insanlara karşı direnmelidir. Kötülüklerin bitmesi için bu halka önemli görevler düşüyor. Terörle bir yere varılamayacağını herkes bilmek zorundadır. Bunun için bu halk gördüğü haksızlık karşısında tepki gösterirse kötü niyetli güç kaybeder." dedi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir