• DOLAR 32.6
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2496.8
  • ...
`Sorumlular Bir An Evvel Hesap Vermeli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Onlarca kişiyi mağdur edenlerin bir an önce tespit edilerek adalet önüne çıkarılması için büyük bir çaba gösterdiklerini belirten VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, oda avukatı Kadir Çilingir ile birlikte Van Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler`i makamında ziyaret etti.

VATSO`dan yapılan açıklamada; "K türü yetki belgelerinde yapılan yolsuzluk ve usulsüzlük olayı nedeniyle, odamıza yapılan bir ihbar üzerine yönetim kurulumuz idari soruşturmaya başlamıştır. Yönetim kurulumuzun girişimleri neticesinde yapılan teftişin akabinde isminin karıştığı sabit bulunan ve oda yönetimince hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı`na suç duyurusunda bulunulan Ahmet Karabaş`ın bir an önce yakalanarak yargı önüne çıkarılmasını isteyen Nadiroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler`e bu konuda müracaatta bulunmuştur. VATSO Başkanı Mirza Nadiroğlu, Karabaş`ın yakalanması halinde olayın arkasında başka kişilerin olup olmadığının da ortaya çıkacağını belirterek, mağdur olan kişilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için yargı sürecinin hızlandırılması gerektiğini vurgulamıştır" denildi.

VATSO Başkanı Mirza Nadiroğlu`nun konu ile alakalı talebi üzerine, Van Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler ise konunun takipçisi olacağını ve en kısa zamanda bunun gereğinin yapılacağını söyledi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir