• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: VAN`A YATIRIM SEFERBERLİĞİ
Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler konfederasyonu (TUSKON ) Başkanı Rızanur Meral, Bakan Çağlayan`ın Van`da yapımına başlanan `Tekstilkent` projesi için yakın zamanda onlarca iş adamıyla beraber gezi yapmayı düşündüğünü söyledi.


Müminler İtikâf Sünnetini İhya Ediyor
Van`ın bazı camilerinde itikâfa giren müminler unutulmaya yüz tutmuş bir sünneti ihya etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Deprem Bölgesi Van`dan İran`a Yardım
Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) bünyesinde 30 kişilik arama kurtarma ekibi, meydana gelen deprem için İran`a gitmek üzere sınır kapısına uğurlandı.

BÖLGE GAZETESİ: VŞT`YE EŞLİK EDEN ÇOCUKLAR, ÇATAK HALKINI ŞENLİKLERE DAVET ETTİ
Geçtiğimiz hafta etkinliklerine Van`ın Çatak ilçesinde devam eden Van Şehir Tiyatrosu ekibi, Çatak`ta birbirinden keyifli 3 gün geçirdi.

Milletvekili Bilici`ye Görkemli Karşılama
Geçtiğimiz günlerde çeşitli açılış ve incelemelere katılmak üzere Muradiye`ye giden Milletvekili Mustafa Bilici, adeta bir Bakan gibi karşılandı.

GAZETEVAN: VANLI ÇİFTÇİLERE RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ MÜJDE
Memleketi Erciş`e Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği`nin çalışmaları hakkında bilgi veren TÜDKİYEB Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Van`da 2012 yılı içersinde küçükbaş hayvan artışının yüzde 10 civarında olduğunu söyledi.

PRESTİJ: KUSKUNKIRAN TÜNELİ BİR BİLMECE
Daha önce defalarca açılacağı tarih bildirilen ancak her seferinde o tarihe gelindiğinde bir bahane öne sürülerek açılışı ertelenen Kuskunkıran Tüneli için son açılış tarihi olarak 8 Ağustos verilmişti.

VANGÖLÜ EKSPRES: BAŞBAKAN YARDIMCISI ATALAY, VAN`DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Van Erciş`te en az 3 bin civarında konutun teslimine Ağustos ayının sonundan itibaren başlanacağını belirterek, \"Başbakanımızın program takvimine göre Eylül`ün ilk yarısında bu teslimatı yapacağız\" dedi.

Van`da İlk Pankreas Başı Kanseri Ameliyatı Yapıldı
Van`da ilk defa yapılan pankreas başı kanseri ameliyatı başarıyla gerçekleşti. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde yapılan ve 9 saat süren operasyon sonucunda, hastanın sağlığına kavuştuğu belirtildi.

VAN POSTASI: BEŞİR ATALAY`IN VAN ZİYARETİ
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay: \"Bütün vatandaşlarımızın olduğu gibi Kürt vatandaşlarımızın da hakkını savunuyoruz.

VAN SESİ: DÜN VAN`A BUGÜN İRAN`A
Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde 30 kişilik arama kurtarma ekibi, meydana gelen deprem için İran`a gitmek üzere sınır kapısına uğurlandı. Burada bir açıklama yapan AFAD Başkanı Fuat Oktay, Van`a bir ziyaret için geldiklerini söyledi.

Ekonomi Konseyi`nden Havaalanı Talebi
Van Ekonomik Konseyi: Van`a Kara Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ve daha uygun bir yerde, gece uçuşlarına da müsait ve uluslar arası uçuşlara imkan verecek şekilde yeni bir havaalanı yapılsın. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir