• DOLAR 32.598
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2509.459
  • ...
Rize`deki Can Pazarı: 1`i Ağır, 5 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rize’de meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan 5 kişi, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı.

Olay, Fener Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yaşandı. Trabzon’dan Çayeli istikametine gitmekte olan Tayyar Tüylüoğlu yönetimindeki 52 DL 692 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle viyadük direğine vurarak ters şeride uçtu. Taklalar atarak ters dönen araçtaki 5 kişi araç içerisinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımlarıyla Tayyar Tüylüoğlu, Yılmaz Taşçı, Beyza Taşçı, Rukiye Tüylüoğlu ve Nurgül Tüylüoğlu sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Yaralılardan, durumu ağır olan araç şoförü ve Yılmaz Taşçı, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi, diğer yaralılar ise 82. Yıl Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı duyarak olay yerine koşan vatandaşlar ise ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, kaza ile hastane arasında 5 dakikalık mesafe olmasına rağmen ambulansların kazadan yarım saat sonra olay yerine geldiğini öne sürdü. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir