• DOLAR 32.56
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2433.258
  • ...
`Gazze`nin Boykot Altında Kalmasını Kabul Etmeyiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MISIR- Müslüman Kardeşler Hareketi Genel Mürşidi Büro Üyesi ve Resmi Sözcüsü Dr. Muhammed Ğazlan, "İhvan Gazze`nin boykot altında kalmasını kesinlikle kabul etmez" dedi.
 
Kudüs`te resmi bir ajansa açıklamada bulunan Hareketin Sözcüsü Dr. Muhammed Ğazlan, "İhvan Gazze halkının içinde bulunduğu sıkıntıları kesinlikle görmezden gelemez. Sina`da meydana gelen hain saldırının faturasını mazlum Gazze halkına ödetmeyiz."diye vurguladı.
 
Açıklamada bulunan Dr. Muhammed Ğazlan sözlerine şöyle devam etti:"Hain teröristlerin mısır askerlerine yapmış oldukları saldırı yüzünden mazlum Gazze halkına baskıların daha çok artırılmasını kesinlikle kabul etmeyiz. Zaten mazlum Gazze halkının, Sina`da yaşayan hain bir topluluk yüzünden cezalandırılmaları kendilerine yakıştırılamaz bir durumdur."
 
Dr. Muhammed Ğazlan, hain teröristlerin saldırısı yüzünden mazlum Gazzeli` kardeşlerini mesul tutmadığını, kendilerinin Gazzedeki yöneticilerle ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyleyerek, teröristlerin yapmış olduğu hain saldırıyı, Gazzedeki kardeşleriyle birlikte Allah`ın yardımıyla çözeceğini kaydetti.








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir