• DOLAR 32.499
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2431.011
  • ...
Özdemir: `Hukuki Yollara Başvuracağım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 35 muhtar adına 2 derneğin yaptığı basın açıklaması üzerine yazılı açıklama yaptı.

 

Özdemir, hakkında açıklama yapanları ve hedef gösterenleri iddialarını ispatlamaya davet ederek, bu iddiaları ispatlayamamaları halinde kendilerini müfteri ilan edeceğini kaydetti.

 

Yalan ve yanlış ifadelerle adının kullanılmasının kendilerine rant sağlamaya çalışan hiç kimseye bugüne kadar fırsat vermediğini ve bundan sonra da fırsat vermeyeceğini dile getiren Özdemir, "Tıpkı bizler gibi seçilmiş ve asli vazifesi vatandaşa hizmet olan bir takım muhtarların da küçük hesaplar peşinde koşarak kendilerine şahsi menfaat sağlamak yerine bu gaye doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir. Ancak üzülerek görmekteyiz ki, vatandaşın oylarını alıp onlara hizmet etmekle yükümlü olan bazı muhtarlar bulundukları makamları kendi şahsi çıkarlarına basamak olarak kullanmayı yeğlemektedirler. Bu durumu kamuoyunun bilgisine ve vicdanına havale ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Manevi Tazminat Hakkımızı Kullanacağız
Muhtarlarının basın açıklamalarında bahsi geçen Üniversite-Havaalanı şehir içi minibüs hattı konusunda kendisiyle ilgili olarak ortaya atılan iddiaların tamamen yalan olduğunu savunan Özdemir, "Bu konuda gerekli tüm hukuki adımları atarak, söz konusu kişiler ve basın kuruluşu hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurumuzu yapmış bulunmaktayız. Eğer söz konusu kişiler ve basın kuruluşu yaptıkları bu çirkin itham ve hakaretlerden ötürü gerekli özür ve tekzip beyanlarını siz değerli kamuoyu ile paylaşmamaları durumunda, manevi tazminat hakkımızı kullanacağımızı ve bu konuda hukukçu kurmaylarımızın çalışmalarını devam ettireceğini belirtiriz" dedi.

 

Özdemir, yasal çerçevede yürütülen bu girişimlerin kendisiyle ilintili gibi göstermeye çalışmanın hakkaniyetten uzak bir durum ve iftira niteliği taşımakta olduğunu iddia ederek, "Yapılan açıklamada kesinlikle bana ait olmayan ifadeler bana ithaf edilerek kamuoyu yanlış şekilde manipüle edilmeye çalışılmaktadır" şeklinde tepki gösterdi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir