• DOLAR 32.574
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2426.025
  • ...
Doğduğu Günden Beri Kaşınıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Osmaniye`nin Kadirli İlçesine bağlı Karakütük köyünde ikamet eden Leyla ve Mahir Balta çiftinin çocukları Enes doğduğu günden bu yana sürekli kaşınıyor. Kaşıntıdan dolayı vücudunda oluşan ve daha çok kaşınmasına sebep veren yaralardan da yıllardır bir türlü kurtulamıyor.

Enes en çok da yüzünde oluşan yaralar yüzünden akranları gibi okula gidemiyor, Arkadaşlarıyla oynayamıyor.

Oğlu Enes’te kaşıntıların 1 aylıkken başladığını söyleyen anne Leyla Balta doktorların Enes’in kaşıntısına henüz teşhis koyamadıklarını söylüyor. Gitmedikleri doktor bırakmadıklarını belirten anne Leyla Balta, "Bu nasıl bir hastalıkmış ki doktorlar çocuğuma hala bir teşhis koyamadılar. Enes’in kaşındığını ve vücudunda yaralar çıktığını daha 1 aylıkken farkettik.

Enes şu anda 8 yaşında kaşındığını farkettiğimiz günden bu yana hala kaşıntısı geçmedi. Özellikle geceleri uyuyamıyor kaşıntıdan ağlıyor. Çoğu zaman yemekte yemiyor.

Doktorlar özel bir mama vermişti Enes uzun zamandır onunla besleniyor. Oğlum yaşıtları gibi okula da gidemiyor. Türkiye’de oğluma bir çare bulamadılar. Ben yetkililerden Allah rızası için yardım bekliyorum. Enes artık bu kaşıntılardan kurtulsun" dedi.

Enes’in kaşıntılı yaralarının yanısıra astım hastası da olduğunu söyleyen baba Mahir Balta ise, "Enes sabaha kadar ağlıyor ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor.Doktorlar uyku ilacı vermişti çoğu zaman uyuması için ilaç veriyoruz. Şu ana kadar oğlumun kaşıntılarına bir çözüm bulunamadı. Osmaniye’de ve Adana da hastanelere gittik. Ne için kaşındığını kimse bilmiyor. Oğlumun kaşıntılarından vücudu kanıyor. Enes için yetkililerden yardım istiyorum” şeklinde konuştu.

(İHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir