• DOLAR 32.491
  • EURO 34.608
  • ALTIN 2473.491
  • ...
MÜSİAD Engellileri İftarda Buluşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - MÜSİAD Batman Şubesi, Batman`da bulunan 6 engelli derneğin üyelerine iftar yemeği verdi.

İftar programı; 6 engelli derneğinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün \"Daha Güzel Yarınlara\" projesinden kimsesiz çocukların ve birçok ailenin katılımıyla gerçekleşti.

MÜSİAD geleneksel iftar yemeklerinin ikincisi gerçekleştirdiklerini belirten MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, \"Geçen sene Somali`deki açlık ve kıtlık nedeniyle üyelerimizle iftar yemeğindeki programı Somali`ye aktarmıştık. Dolayısıyla bu sene birinci iftar yemeği oldu\" şeklinde konuştu.

Özdemir, \"Biz MÜSİAD olarak değişik bir şeyler yapmak istedik. Diğer kurumlardan farklı olarak protokolden çok engelliler derneğinin sosyal dayanışma ve aile sosyal politikalardan gençlerimizi davet ettik. Biz geleneksel iftar yemelerini inşallah her sene yapacağız\" dedi.

Suriye`de ve Arkan`da yaşananlara değinen Özdemir, \"Çevremizde yaşanan bazı olaylar var. Allah`tan tek dileğimiz Suriye`de Arkan`da yaşananların biran önce son bulması, mazlumların da artık bir nebze de olsa rahata kavuşmalarıdır. Bu ramazan ayında bizimde yapabileceğimiz dualarımızdır. İnşallah en kısa zamanda Suriye ve Arakan`daki olaylar biter. Artık İslam aleminin ve Müslümanların rahat yaşayacağı bir dünya Allah`tan temenni ediyoruz\" ifadeleri kullandı. (Mehmet Sait Çelik, Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir