• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2497.626
  • ...
Bakan Şimşek Bingöl`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl`e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Şehir Stadyumunda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş ve Bingöl Valisi Mustafa hakan Güvençer tarafından karşılandı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte gelen Bakan Şimşek, daha sonra Bingöl Valiliği`ne geçti.

 

Bingöl Valiliği anı defterini imzalayan Bakan Şimşek, Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer`den Bingöl`de yapılan çalışmalarla ilgili bir brifing aldı.

 

Daha sonra yaptığı kısa konuşmada, \"Bakan olarak Bingöl`e ikinci kezdir geliyorum. Daha önce devlet bakanı olarak gelmiştim. Bu ziyaretimin mübarek Ramazan ayında gerçekleşmesi beni daha da mutlu ediyor\" dedi.

 

Bakan Şimşek, \"Bingöl`ün gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız. İnşallah hep birlikte, Bingöl ile birlikte bölgemizi, ülkemizi daha yükseklere kaldıracağız. Malum gelinen mesafe ortada. İnşallah bundan sonra birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimiz adına, Ülkemizi ve Bingöl`ümüzü daya ileriye götüreceğiz\" diye konuştu.

 

Daha sonra ziyaret, Vali Güvençer`in Bakan Şimşek`e hediye takdiminin ardından basına kapalı olarak devam etti. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir