• DOLAR 32.57
  • EURO 34.895
  • ALTIN 2432.329
  • ...
​"14 Şubat fesat günüdür"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sözde "Sevgililer Günü" olarak kutlanan 14 Şubat'ın, Batı tarafından ortaya atılan bir fesat projesi olduğuna dikkat çeken Hikmet-Der Başkanı Ali Özgüç, dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Bütün günlerin Allah’ın günleri olduğunu, ancak Batı ve Kapitalist sistemin Müslümanların arasına koyduğu kutlamalı günlere dikkat edilmesi gerektiğini kaydeden Özgüç, şunları söyledi:

“Bugün toplumumuzda İslam egemen olmadığı için Emperyalistlerin, Kapitalistlerin, siyonistlerin, ehli küfrün ve haçlıların bırakmış olduğu hurafeler İslam toplumunda yer edinmiştir. Onlardan bir tanesi de ‘Sevgililer Günü’dür. Batı’nın getirmiş olduğu her şey kötüdür demiyoruz ancak amaçları kötüdür.  Özellikle ‘Sevgililer Günü’ gerçekten bilinçli, amaçlı getirilmiş, İslam yuvalarını ve ailelerini yıkmak için özellikle Müslümanların arasına koyulmuş bir fesattır. Maalesef Müslüman gençlerimiz de onları taklit ederek bu günü kutluyorlar, birbirine hediyeler alıyorlar. Öyle bir hal almış ki, anne-baba bundan rahatsız olmuyor. Bu korkunç bir veba hastalığı gibi Müslümanların arasına yayılmıştır. Büyük bir fesattır.”

Hediyeleşmenin sünnet olduğunu kaydeden Özgüç, “Elbette ki, hediyeleşmeye karşı değiliz ama amaç kötüyse, amaç fitne ve fesadı, ahlaksızlığı İslami toplumda yaymak ise elbette bir Müslüman buna karşı gelmeli ve bunu asla kabul etmemelidir. Bugünün gerçekten bizim için hiç önemli olmadığını, bunun kesinlikle Batılıların bizim aramıza kasıtlı bir şekilde yerleştirmiş olduğunu bilmemiz lazımdır. Gençlerimizi bu gibi ahlaksız davranışlardan uzaklaştırmamız gerekir.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)  



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir