• DOLAR 32.412
  • EURO 35.286
  • ALTIN 2324.498
  • ...
Ramazan Bayramı İçin Alışverişler Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, iftarlarını açtıktan sonra Kıbrıs Caddesi`ne akın ediyor. Giyim ve gıda sektöründe her geçen gün fiyatların artması, vatandaşların Bayram alışverişlerini birkaç gün öncesinden yapmasına neden oldu. Vatandaşlar 1., 2. ve 3. Cadde`yi doldururken, Bayram öncesi yaşanan hareketlilik esnafa sevindirdi. Yoğun kalabalığın yaşandığı caddede polisler de devriye gezerek güvenliği sağlıyor.

 

Vatandaşlar, esnafın aşırı talep üzerine her geçen gün kendi inisiyatifleri doğrultusunda zam yaptıklarını belirterek, \"Giyim ve gıda malzemelerinin fiyatları Bayram yaklaştıkça daha da artıyor. Bu nedenle Bayram alışverişimizi biraz daha ucuza getiririz diyerek biraz erken başlamak istedik. Aslında bizler de yanlış yapıyoruz, çünkü fiyatlar Bayram sonrasında düşecek. Aceleci olmamız kesemize zarardır. Ayrıca, Bayram sonrası soğuklar da muhtemelen başlayacak. Yazlık mı, kışlık mı, baharlık mı alalım diye şaşırdık kaldık\" diye konuştular.

 

Öte yandan,alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, bir yandan çocuklarına ve kendilerine bayramlık almaya çalışırken, bir yandan da aşırı kalabalık ve trafikten nasıl kurtulacaklarının hesabını yapıyorlar (Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir