• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
`Rahmet` Sofrasında Buluştular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Kurulduğu günden bu yana fakir ve muhtaç aileler ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, düzenlediği iftar yemeğiyle 3 farklı kesimi bir araya getirdi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar programı dernek gönüllülerinden Muzaffer Balıkçı`nın selamlama konuşmasıyla başladı. Selamlama konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Rahmet Eli Gıda Bankası Başkanı Abdullah Yıldırım, yaptıkları iftar yemeğiyle 3 farklı kesimi bir araya getirmeyi umut ettiklerini belirtti. Yıldırım, \"Bunlardan birincisi, öncelikle kurulduğu günden beri desteklerini esirgemeyen saygıdeğer esnaf kardeşlerimiz. Bunun yanında kurulduğu günden beri gönüllü bir şekilde, zamanını bu işin muhtaçların doyurulması konusunda fedakârca, gayretli bir şekilde çalışıp gerek ailelerin tespiti noktasında gerek gelen yardımların tasnifi ve dağıtılması noktasında gayretle çalışan gönüllü kardeşlerimiz. Bunun yanında diğer üçüncü sınıf ise; dernekten kendilerine rahmet ulaşan kardeşlerimiz. İstedik ki bu iftar programıyla bu üç sınıfı birbiriyle kaynaştıralım\" ifadelerini kullanarak katılımcılara derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Program, ayrıca Van`ın yerel radyolarından olan Tutku FM ile Serhad FM`in ortak yayınıyla canlı olarak yayınlandı. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir