• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: Mustazaflar Hareketi: \"Coğrafyamızda Çatışma İstemiyoruz\"
Bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Van`da bulunan Mustazaflar Hareketi Sözcülerinden Av. Hüseyin Yılmaz Şemdinli ve Çukurca`da devam eden çatışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yetim-Der Depremzede Yetimleri Sevindirdi
Yetim, Öksüz ve Mağdurlar İle Yardımlaşma-Dayanışma Derneği (Yetim-Der) Van Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığıyla tespit edilen 70 yetimi giydirerek sevindirdi.

Sadakayı Fıtır Bedenin Zekâtıdır
Mübarek Ramazan Ayı`nın son günlerine doğru yaklaşırken bu aya mahsus olan fıtır sadakasını Doç. Dr Abdulcelil Candan`a sorduk. Fıtır sadakasının bedenin zekâtı olduğunu ve tüm Müslümanların vermesi gerektiğini anlatan Candan, zekâtın malı temizlemesi gibi fıtır sadakasının da bedeni temizlediğini belirtti.

VAN HABER: Vesim`in Kanlı Gömleğinden Utanın
Bir çocuk daha vuruldu bayram arifesinde… \"Büyük kaçakçı!...\" dedikleri küçük bir çocuk. Elinde silahı olmayan, yoksulluğun yarattığı acılarla sınır boylarını aşarken, boz Tay`ın üzerinde vurulan bir çocuk.

Mübarek Ay Ölümlere Tanıklık Etti
İslam aleminde Ramazan ayında yoğunlaşan ve ölümlere yol açan gelişmelerden sonra \"İslam ahlakı ve barış temasının \"analiz edildiği röportajımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

ŞEHRİVAN: Vanlıya İş Yok!
23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen iki büyük depremden hemen sonra başlayan yeniden yapılanma çalışması ile Van tam bi şantiye alanına döndü. Onlarca firma kentin dört bir yanında konut temelleri atarken Vanlı işçiler tam bir şantiyeye dönen Van`da işsiz kaldı.

Rahmet Eli`nden Giyim Yardımı
Van rahmet eli gıda bankası ve Muhtaçlarla dayanışma derneği ile Diyarbakır yetimler derneği tarafından 70 yetim çocuğa giyim yardımında bulunuldu.

DOĞU ANADOLU: VATSO Kamuoyunu Yanıltıyor
Van Ticaret ve Sanayi Odası eski genel Sekreteri Necdet Takva, K Belgeleri ile ilgili ortaya çıkartılan usulsüzlükle ilgili VATSO Yönetim Kurulu olarak son yapılan basın bildirisi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

VANGÖLÜ EKSPRES: Bakan Eker, Van`da
Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, son 10 yıla göre hayvan varlığında azalma değil, artma meydana geldiğini söyledi.

VAN POSTASI: VATSO`dan Vali Karaloğlu`na K Yetki Belgesi Brifingi
Van Ticaret ve Sanayi Odası(VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, K Yetki Belgelerinde yapılan yolsuzluklar ile ilgili Vali Münir Karaloğlu`nu makamında ziyaret ederek brifing verdi.

VAN SESİ: Vurduğun Altın Olsun
Van`ın milli gururu, tekvando barışında Türkiye`nin altın umudu Vanlı Nur Tatar, bugün Türkiye saatiyle 12.00`da 67 kiloda ispanya vatandaşı St Bernard ile ilk maçına çıkacak.

Hayvan Varlığında Artık Azalma Değil Artma Meydana Geliyor
Bakan Eker, Van`da, son 10 yıla göre hayvan varlığından azalma değil, artma meydana geldiğini söyledi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir