• DOLAR 32.577
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2430.364
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da10 Ağustos 2012 Cuma Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

ADANA BEŞ OCAK GAZETESİ: Yerel Seçim Kapıda
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ`ın yerel seçimlerin erkene alınması ile ilgili olarak \"mahalli seçimlerin 2014 yılının Mart ayında değil de, 2013`ün Kasım, Aralık veya Ekim ayında yapılması temin edilecek\" açıklamasıyla birlikte siyasi kulisler hız kazandı. Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Burdur`a bir ziyaret gerçekleştiren Bozdağ, burada yaptığı açıklamada; meclis açıldıktan sonra yapılacak anayasal düzenleme ile mahalli idareler seçimlerinin 2013 yılında yapılacağını kaydetti.

 

Genç Kızın Sır İntiharı
Adana`da 14 yaşındaki genç kız, 10`uncu kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Olay, saat 00.15 sıralarında Huzurevleri Mahallesi 77232 sokak Gündoğdu Apartmanı`nda meydana geldi. İddiaya göre evlerinin balkonunda oturan Merve Televi, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendini boşluğa bıraktı.

 

Numune Yolsuzluğuna 7 Tahliye
Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde, devleti 8 milyon 748 bin TL zarara uğrattıkları, aynı zamanda Adana Demirspor Kulübü eski Başkanlarından Bekir Çınar`ın da intihar etmesine yol açtıkları ileri sürülerek tutuklanan 7 kişi tahliye edildi.

 

TOROS GAZETESİ: `Heyma`lar Boş Kaldı
Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Esnaf Komisyonu Başkanı Gökhan Parsak, 1969 yılından bu yana Fatih Mahallesi Kanal üzerinde Karaisalı Salçalık biberinin satıldığını belirterek \"Ancak bu yıl yer sorunu nedeniyle çiftçilerimizin ürettiği biberler ellerinde kalırken, esnafımızın kurduğu `heyma`lar da boş kaldı\" dedi.

 

Adana 3 Kardeşe Ağladı
Almanya`da hunharca katledilen Mustafa (4), Mehmet (10) ve Dilan Tüfekçi`nin (12) cenazeleri dün uçakla Adana Havalimanı`na getirildi. 3 kardeşin cenazesi havalimanının kargo bölümü A kapısında savcı ve doktor incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Çocukların babası Muharrem Tüfekçi, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken gözyaşlarını tutamadı. Çocukların yengesi Hatice Ceylan ölen kız yeğeni için duvak getirdi.

 

Ecel Denizde Yakaladı
Adana`nın Yumurtalık İlçesinde denizde kalp krizi geçiren bir kişi hayatını kaybetti. İlçeye bağlı Küçük yumurtalık Köyü, Öğretmenler Sitesi civarındaki barakalarda kalan İsmail Çılgın (73) sabah saat 6.30 sıralarında denize girdi. Kısa süre sonra kalp krizi geçiren Çılgın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir