• DOLAR 32.331
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2295.316
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 18 Mayıs Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Hâkimiyet Gazetesi; `Göstericiler Saadet`i Taşladı, Polis Gazladı`
200 kişilik bir grup belediye karşısında bulunan SP seçim lokaline saldırırken polis de seçim lokaline gaz bombası attı.

`Zarar Gören Esnaflar Tepkili`
Kepenk kapatma eylemlerinde, kepenklerini indirdikleri halde dükkân camlarının göstericiler tarafından kırılmasına vatandaşlardan tepki yağıyor.

Medya Gazetesi; `Göstericiler Saadet Partisi`ni Taşladı, Polis Gazladı`
Şırnak Uludere`de 12 PKK`lının öldürülmesini protesto etmek amacıyla gösteri düzenleyen 200 kişilik bir grup bugün saat:16.00 sıralarında Belediye karşısında bulunan Saadet Partisi seçim lokalini ve seçim minibüsünü taş yağmuruna tuttu. Partililerin de hazır bulunduğu Parti lokalinin camlarını kıran göstericiler polisin müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

`Dicle Nehri`ne düşen genç boğuldu`
Edinilen bilgiye göre, Batman`ın Seyitler Mahallesi`nde oturduğu belirtilen Mahsum Cihangir (15), Çayüstü köyüne bağlı Salkımlı mezrasına arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için gittiği ifade edilirken, Nehir kenarında Piknik yaptığı arkadaşlarıyla şakalaşırken aniden dengesini kaybederek Akıntıya kapılarak boğulduğu öğrenildi.

Pusula Gazetesi; `Dicle can aldı`
Arkadaşlarıyla pikniğe giden ve sıcaktan bunalarak Dicle Nehri`ne giren Mahsum Cihangir (15) suya kapılarak boğuldu.

Doğuş Gazetesi; `Başbakan hazırlık başladı`
AK Parti`nin Batman mitingi 24 Mayıs Salı günü saat: 17.30`da genel başkan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımıyla yapılacak.

Mezopotamya Gazetesi; `Protesto yürüyüşünde olaylar çıktı`
Batman`da Şırnak`ın Uludere İlçesi kırsal kesiminde 12 PKK`lının öldürülmesini protesto etmek amacıyla Batman Belediyesi önünde bir araya gelen BDP`lilerin yürümesine izin vermeyen polis kalabalığa müdahale etti.

Batman Postası Gazetesi; `Sağlık Bakanı o engelliden özür diledi`
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Gözlerin görmediği halde iş verdik" diyerek azarladığı görme engelli Nurullah Mehmetoğlu`dan özür diledi.

Batman Gazetesi; `Zorla kepenk kapattırıyorlar. Bu vatandaşa zulümdür`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Güneydoğu`da vatandaşa zorla kepenk kapattırıldığını ve bunun da bir zulüm olduğunu söyledi. Kanal 24 TV`de bir programa katılan Şimşek, seçim bölgesi Batman ve Güneydoğu`da yaşanan son gelişmelerin vatandaşın tercihi olmadığını ifade etti. Şimşek, tamamen tehdit ve şiddetle mevcut resmin ortaya konulduğunu belirtti.

M.Sıddık Demir, Veysi Rüzgar-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir