• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinde uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 35 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 35 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Uyuşturucu operasyonu ile ilgili yapılan açıklamada, "Uyuşturucu madde kapsamında yapılan çalışmalarda, bir kilo 225 gram esrar, bir miktar bonzai, eroin, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Çalışmalarda 19 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı." denildi.

Hırsızlık operasyonu ile ilgili yapılan açıklamayla ilgili ise "Şehitkamil bölgesinde evde ve işyerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalarda A.A, M.G, U.A, Z.A, A.Ş, M.Ç, A.S, İ.G. F.K, M.A, S.A, M.E, Ç.B, Y.O, A.G. ve E.K. olmak üzere toplam 16 şüpheli çalmış oldukları malzemeler ile birlikte suçüstü yakalandı. Şüpheli şahıslar haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildiler." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, kentin çeşitli noktalarında yapılan uygulamalarda ise 25 şüphelinin üzerinden 16 adet gerçek tabanca, 11 adet pompalı tüfek, 8 adet kuru sıkı tabanca ve bunlara ait toplam 168 adet fişek ele geçirildiği belirtildi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir