• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
8 Uzman Doktor, 46 Pratisyen Doktor Kadrosu Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- 16 Ağustos 2012 tarihinde çekilecek olan 46. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında uzman doktor ve pratisyen doktorlar için münhal kadrolar açıklandı.

 

Bingöl il sağlık müdürlüğü il geneli için 8 uzman doktor, 46 pratisyen doktor münhal kadrosu açıldığını bildirdi.

 

Açılan münhal kadrolar şöyle: Genç Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi için 1`er Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı. Solhan Devlet Hastanesi için 1 Genel Cerrahi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı. Bingöl Devlet Hastanesi için 1 Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz, 1 İç Hastalıkları, 1 Kardiyoloji, 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmak üzere toplam 8 uzman tabip münhal kadrosu açıldı.

 

Pratisyen tabiplerde ise; Adaklı Toplum Sağlığı Merkezi ve Yedisu Toplum Sağlığı Merkezi`ne 2`şer, Bingöl Devlet Hastanesi`ne 6, Genç Devlet Hastanesi, Genç Toplum Sağlığı Merkezi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Karlıova Toplum Sağlığı Merkezi, Kiğı İlçe Devlet Hastanesi ve Solhan Toplum Sağlığı Merkezi`ne 3`er, Karlıova Devlet Hastanesi`ne 4, Solhan Devlet Hastanesi ve Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi`ne de 1`er olmak üzere toplam 46 pratisyen tabip münhal kadrosu açıldı.

 

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ,16 Ağustos 2012 tarihinde çekilecek kura sonucu açılmış olan bu münhal kadrolara atanma yapılması ile ilimizdeki uzman ve pratisyen tabip ihtiyacı büyük oranda giderilmiş olacağını belirtti.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir