• DOLAR 32.588
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2499.39
  • ...
Fırına Sahur Teftişi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Kenan Balkı`nında katıldığı, zabıta ekiplerinin sahur vaktinde gerçekleştirdiği denetimlere Zabıta Müdürü Haluk Boran ve Zabıta Amiri Fahri Durukan da eşlik etti.

 

Üç ayrı ekip ile yürütülen, gıda iş yerlerine yönelik denetim, şehir merkezinde bulunan pide ve ekmek fırınlarında sürdürüldü.

 

Denetim ekiplerince ekmeklerin gramajları kontrol edilerek,işyerleri temizlik ve hijyen şartları yönünden de denetlendi. Denetimler sonrasında genel temizlik konusunda eksiklikleri görülen iş yererlerine durumlarını düzeltmeleri için süre verilerek uyarı yapıldı.

 

Ramazan ayı boyunca kontrollerin devam edeceğini belirten Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Kenan Balkı, \" Zabıtamız Ramazan ayı boyunca rutin kontrollerini yapmaktadırlar. Biz de bu sahurda ilçemizdeki fırınları denetleyerek gramaj ve hijyen kontrolü yaptık. İşini layıkıyla yapan iş yeri sahiplerine teşekkür ettik. Yapmayanlara gerekli yasal işlemleri uyguladık\" dedi.

 

Balkı, eksik gramajlı ekmek konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı fırıncı esnafına teşekküre ttiğini söyledi. (Hakan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir