• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
Adana Umut Der Yardımlarına Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da faaliyet gösteren ve yaptığı yardımlarda halkın büyük teveccühünü kazanan Adana Umut Der Gıda Bankası, yardımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverlerin yardımıyla alınan kırmızı et ve tavuk, yaklaşık 50 aileye dernek yetkilileri tarafından özenle poşetlenerek fakir ve muhtaç ailelere dağıtıldı.

 

Görüşlerini aldığımız Adana Umut Der Gıda Bankası Genel Sekreteri Cevdet Dizlek, "Her geçen gün yardım almak için gelen aile sayısı artıyor. Ama hamdolsun Allah`a hepsiyle teker teker ilgilenip dertlerini dinliyoruz. Kayıt yaptıktan sonra evlerine gidiyoruz ve tespitlerde bulunuyoruz. Sonrasında yardıma muhtaçları derecelendirip yardımlarını ulaştırıyoruz. Bugünde yaklaşık 50 aileye ramazan ayının son 10 gününde sofraları daha bir güzel olması dileğiyle hayırseverlerin yardımıyla kırmızı et ve beyaz et dağıtımı yaptık. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek inşallah" dedi.

 

Bizlerin aracılığıyla hayır sahiplerine de seslenen Dizlek, "Ülkemizde muhtaç aile sayısı artan nüfus ve iş bulma olanaklarının gün geçtikçe zayıflaması nedeniyle her geçen gün artmakta, hayır sahipleri bizleri aracı kılarak bu muhtaç vatandaşlarımızın yüzünü az da olsa güldürebilirler" dedi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir