• DOLAR 32.386
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2326.566
  • ...
Denetimleri Başkanla Birlikte Yaptılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Yıldırım Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayında da, işyerlerine denetimini sürdürüyor.

Denetimler sırasında sağlık kurallarına uymayan ya da çalışma ruhsatı almayan işyerleri uyarılırken, temizlik ve sağlık koşullarına uyan işyerlerine de teşekkür ve örnek işyeri belgeleri verilen denetimlere, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin`de zaman zaman katılıyor.

Son denetimlere katılan Başkan Keskin, teşekkür belgesi almaya hak kazanan Ali Özer Erkek Kuaförüne bizzat teşekkür ederek, belgesini verdi. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, işyeri sahibini tebrik ederek, örnek olmasını ederek, vatandaşımızın sağlığını korumak ve bu konuda gerekli mercilere bildirimde bulunmak bizlerin vazifesidir\" diye konuştu.

Denetimlerin devam edeceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, önemli olanın işyeri sahiplerinin vicdani denetimlerini sürekli olarak yapmaları olduğunu söyledi. Başkan Keskin ayrıca, \"Yıldırım, sokağı ile esnafı ile işyeri ile örnek olmalı. Yıldırım Belediyesi olarak düzenli denetimlerimizi sürdürüyor, gerekli hallerde durumu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne bildirerek, gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını sağlıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sağlık koşullarına uygun, taze ürünler tüketmesini sağlamak. Ayrıca, Çalışma Ruhsatı alımı konusunda da oldukça hassasız. Ruhsat kurallarını yerine getirmeyen esnafa, işyeri çalıştırma ruhsatı vermediğimiz gibi gerekli uyarıları yapmaktan da kaçınmıyoruz. Bu yıl 1665 işyeri incelenerek, insan sağlığına duyarlı 25 işyerine Teşekkür Belgesi, 7 işyerine de Örnek İşyeri Belgesi verildi. İnsan sağlığına uygun olmayan işyerleri ile de ilgili gerekli işlemler yapıldı. (Fethullah Özsoy - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir