• DOLAR 32.558
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2429.766
  • ...
Kur`an Kursu Öğrencilerine Çeşitli Hediyeler Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Camide düzenlenen hediye dağıtım programına Sarıçam İlçe Müftüsü Murat Demir, Kur`an Kursu Öğreticileri, İmam Hatipleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.


Törende konuşan Eyüp Ensari Camii İmam Hatibi Yunus Çabuk, çocuklara Kur`an-ı Kerim`i sevdirmek ve öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla, hayırseverlerin de desteğini de alarak böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

18 Haziran`da başlayan kursa 100 kız ve erkek öğrencinin devam ettiğini, yaklaşık 60 öğrencinin Kur`an`a geçtiğini, Kur`an`a geçen ve dini bilgilerde başarılı olan 3 öğrenciye bisiklet hediye ettiklerini ifade eden Çabuk, "Yardımsever esnaflarımızdan tüm öğrencilerimize dağıtılmak üzere hediyeler aldık. Hediyeleri esnaflardan ve cemaatten toparladık. 3 çocuğumuza bisiklet, diğer çocuklara da futbol topu ve saat hediye ettik" dedi.

Kur`an-ı Kerim`in nur olduğunu ifade eden Sarıçam Müftüsü Murat Demir, "Bu sosyal faaliyetler çocuklarımızın, gençlerimizin ve velilerimizin Kur`an Kurslarına olan sevgilerini arttırırken, aynı zamanda bu kutsal mekânları sahiplenmelerine vesile olmaktadır. Sizleri İmam Hatip okullarında görmek isteriz. Hepsinin temelinde Kur`an`a hizmet olan bu çalışmalarda emeği geçen tüm ilçe halkına, özel gayretleriyle bu çalışmada ön saflarda yer alan kıymetli hocalarıma, malıyla ve yüreği ile çalışmalarda katkısı olan hayır sahiplerine teşekkürlerimi bildiriyor, Rabbimden helal rızık bol kazanç ve sıhhatli bir ömür diliyorum" dedi.

Çok sayıda velinin de katıldığı hediye dağıtım programında öğrenciler tarafından şiirler ve ilahiler okundu. Yaklaşık bir saat süren programda bisiklet ve çeşitli hediyeler alan öğrenciler ise hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir