• DOLAR 32.523
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2421.6
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: Sektöre Göre Teşvik Paketleri Yapılmalı
Van Ticaret Borsası (VATSO) Başkanı Feridun Irak, Van`ın içinde bulunduğu 6. Teşvik bölgesinin şu an gelinen noktadaki durumunu gazetemize değerlendirdi. Irak, uygulanan teşvik paketinin beklentilere cevap vermediğini belirterek bu konuda Tarım Bakanlığının teşvik paketinin örnek oluşturduğunun altını çizdi.

VATSO`dan Yolsuzluk İddialarına Son Açıklama
Geçen ay VATSO`da düzenlenen K tipi belgelerde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla basına düşen haberlere önceleri sert tepki gösteren VATSO yönetimi daha sonraları kurum içerisinde yapılan incelemelerde ortaya çıkan sonuçları yayınladığı bir basın bildirisiyle kamuoyuyla paylaştı.

DOĞU ANADOLU: Birleştiren İftar
Çaldıran Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Yetkimiz Elimizden Alınıyor
Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, Van Ticaret ve Sanayi Odası`nda yaşanan K Belgeleri`ndeki usulsüzlük olayının, Van`daki kamyoncu esnaflara sıkıntı yaşamasına neden olduğunu belirterek, \"şu anda 4 bin kamyoncu araçlarını kullanamıyor ve kentin ekonomisine kilit vurulmuş durumda. Bu mağduriyetin giderilmesi gerekiyor\" dedi.

VANGÖLÜ EKSPRES: YYÜ`de Yıkım Çalışması
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nde devam eden güçlendirme çalışmalarının yanı sıra ağır hasarlı olan Ferit Melen Kütüphanesi`nin yıkım çalışmaları da devam ediyor.

VAN POSTASI: Bakan Eker Van`a Geliyor
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van`a geliyor.

Hayırsever İşadamlarının Yaptırdığı Okullar Eylül Ayına Yetiştirilecek
Vali Karaloğlu, hayırsever işadamları ve kurumlar tarafından yaptırılan okul inşaatlarında denetlemelerde bulundu.

GAZETE VAN: Van`da Bıçaklı Sopalı Kavga
Van`da iftar çadırında çıkan tartışma sonrası yemek dağıtım işinde görevli İş-Kur elemanlarına bıçaklı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, olay Van Kalesi`nde eski Van Evleri civarından görevli olan ve Ramazan ayı boyunca Van Valiliği tarafından kurulan iftar çadırında yemek dağıtma işiyle görevlendirilen İşkur elemanlarına düzenlenen planlı saldırı sonrası meydana geldi. Saldırıda iki kişi bıçakla yaralanırken, farklı yerlerinden çeşitli cisimlerle yaralanan pek çok kimsenin olduğu ifade ediliyor.

 

VAN HABER: Polise Sıra Vermeyince Linç Edilmek İstendi
Van Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında alışveriş yapmak isteyen Engin Değer, sırasını vermediği gerekçesiyle 8 polis tarafından linç edilmek istendiği iddia etti.

VAN SESİ:VATSO`ya Zarar Verdiler
Teftiş heyeti VATSO`da K yetki belgesi düzenlemelerinde ciddi usulsüzlükler tespit etti.  (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir