• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Bingöllü Berberler Tarak ve Makaslarıyla Yürüyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Mehmet Ulcay, belediyenin berber ve kuaförlere yönelik denetim yapmasını istedi.

Aldıkları ortak kararla Pazar günleri tatil yapma kararı aldıklarını hatırlatan Ulcay: \"Berber ve kuaförlerimizden gelen yoğun talep üzere hafta sonu tatil talebini Sayın Belediye Başkanı Serdar Atalay`a illettik kendileri de bizlerin alacağı her kararı saygıyla karşılayacaklarını ifade ettiler. Dernek yönetimi olarak Bingöl`de faaliyet gösteren berber ve kuaförlerden derneğimize üye olan veya olmayan herkesin kapısını çaldık. Şehir merkezinde 93 berber ve kuaföre ulaştık ve 91`inin imzasını aldık ve bir üst yazıyla 22 Temmuz 2012`de Belediye Başkanlık makamına sunduk. Maalesef 7 hafta kapatmamıza rağmen denetim mekanizması belediye hiçbir denetim yapmamıştır. Alınan karara Bingöl`de bulunan 102 berberden sadece ikisi uymadı. Bizler de buradan yetkililere sesleniyoruz, Ramazan Bayramı`ndan sonra belediyemiz denetim mekanizması çalışmazsa yapacağımız bir protesto yürüyüşüyle işletmelerimizi açacağız. Karara uyan berber ve kuaförlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu bütün meslektaşlarımın karardır, kararlılığımız devam edecektir\" dedi.

Alınan kararın ihtiyaçtan kaynaklandığını belirten Ulcay: \"Önceki gün derneğimiz adına açıklama yapan şahıs derneğimiz yönetim kurulu tarafından üyelikten çıkarılmıştır. Derneğimiz yönetim kurulu kararı olmadan hiçbir üyemiz dernek adına açıklama yapamaz. Yaptıkları açıklamalar derneği bağlamaz tamamen kendilerini bağlar\" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir