• DOLAR 32.541
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2425.798
  • ...
Midyat Azim Der`den İftar Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat ilçesinde faaliyet gösteren kısa adı Azim Der olan Azim Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, halka yönelik iftar programı düzenlendi. Dernek binasında verilen iftar yemeğine 300 kişi katıldı.


İftar programı ile ilgili Azim Der Başkanı Besim Çelik şunları söyledi; "Bizler Azim Der olarak öncelikle Ramazan ayı münasebetiyle Allah rızasını gözeterek bu iftar programını düzenledik. Bu programda muhtaçlarla imkan sahiplerini aynı sofrada buluşturmaya çalıştık. Yaptığımız iftar programına beklentimizin üstünde bir teveccüh oluştu. İnşallah önümüzdeki Ramazanlarda daha kapsamlı iftarlar düzenleyip Ramazan boyunca sadece bir gün değil ayın her gününe bu iftar programlarını yaymaya çalışacağız.

Bölgemizde bu tür programların eksikliğini fark ettiğimiz için toplu iftar kültürünün yaygınlaşması için gayret ediyoruz. Bu sayede halkımız arasında bir kaynaşma, birliktelik ve kardeşlik bağlarını oluşturmaya çalışıyoruz. Allah katılanlardan ve emeği geçen kardeşlerimizin hepsinden razı olsun."

(M. Sait Başaran-İLKHA)

 

 
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir