• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Seyyar Satıcılara Karşı Özel Ekip Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Ramazan Bayramı`na sayılı günler kala seyyar satıcılara yönelik çalışma başlatan Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, özel bir ekip oluşturdu. Konuyla ilgili olarak Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara`yı ziyaret eden Zabıta Müdürü Aydoğan İra, seyyar satıcılarla mücadelenin bayram öncesinde daha da artacağını belirtti.


Seyyar satıcılarla kendilerinin de mücadele içerisinde olduklarını ifade eden Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara, \"Seyyar satıcıların en çok türediği zaman bayram öncesidir. Bu konuda Zabıta Müdürlüğümüz bize gerekli desteği sağlıyor. Esnafım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu dönemde birlikte hareket ederek, kayıt dışı satış yapan seyyara karşı ortak mücadele edeceğiz. Ayrıca bu yıl stantların da kurulmayacak olması esnafımızı sevindirdi. Bütün esnaflarımıza bayram öncesinde hayırlı ve bol kazançlar diliyorum\" dedi.


Esnafımıza da Görev Düşüyor
Seyyarla mücadele noktasında üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirdiklerini hatırlatan Zabıta Müdürü İra ise bu konuda esnafa da görev düştüğünü söyledi. Seyyarla mücadele ile ilgili bayram öncesinde özel bir ekip kurduklarının altını çizen İra, \"Biz seyyara izin vermemek için oda başkanımızla istişarelerde bulunduk. Öncelikle amacımız şehir dışından gelen seyyar satıcılarla mücadele etmek. Tabi bizim mücadelemizin yanında esnafımıza da görev düşüyor. Seyyar satıcılarla karşılaştıkları zaman 153 Şikâyet Hattı`nı aramaları bizim işimizi daha da kolaylaştırır\" diye konuştu. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir