• DOLAR 32.642
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2504.945
  • ...
Öğrencilere video prodüksiyon ve animasyon eğitimleri verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Projeleri'ni destekleme kapsamında, stüdyo ve yazılım atölyesinin açılışı yapıldı.

Açılış programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, İlçe Hakimi Mehmet Nur Ergül, HÜDA PAR İlçe Başkanı Osman Göçmen, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Akşahin ve protokol üyeleri katıldı.

“Her Program Bir Meslek” projesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Erkek Lisesinde gerçekleştirilen projede, ilçedeki öğretmenlere yazılım, grafik tasarım, video prodüksiyon ve animasyon eğitimleri verilecek. Ayrıca bu kapsamda tüm okulların ve öğrencilerin faaliyetlerine de destek olunacak.

Proje Yürütücüsü Mehmet Hanifi Aslan tarafından, protokole projenin detayı anlatılıp uygulamalar gösterildi. 

Proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, “Bugün Anadolu İmam Hatip Lisemizde teknolojik bir projenin açılışına imza atmak için buradayız. Öncelikle Hilvan olarak bizi yalnız bırakmayan protokolümüze teşekkür ediyorum. Bir imam hatip lisemizde teknolojinin son ürününün tanıtımını yapıp, lansmanını yapmak güzel bir duygu olması gerekiyor. Çünkü bizim yeni eğitim sistemimizin, 2023 eğitim vizyonumuzun aslında beklediği budur. Çocuklarımız hem burada maneviyatını öğreniyor hem de teknolojinin son ürünü olan ve bir şekilde kendini dünyaya anlatabilecek, varoluşunu dünyaya tanıtabilecek dijital bir ortamı gerçekleştirmişlerdir hocalarımız. Bundan dolayı ben proje yürütücümüze ve öğretmenlerimize, katkı sağlayan Gençlik Ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir