• DOLAR 32.513
  • EURO 34.62
  • ALTIN 2500.28
  • ...
`Bir Afrikalıyı 90 Liraya 100 Gün Besle`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yeryüzü Doktorları Nijer ve Somali`de açtığı Beslenme Sağlığı Merkezlerinde (Nutrition Center) onbinlerce anne ve çocuğu tedavi etti.

19 milyon insanın açlık ve kuraklıkla pen&ün besle".

Yeryüzü Doktorları Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. İhsan Karaman, özellikle insanlara yardım etmenin çok daha anlam kazandığı Ramazan ayında herkesi biraz daha duyarlı olmaya davet etti. Açlık ve salgın hastalıklardan en çok çocukların etkilendiğini vurgulayan Karaman sözlerine şöyle devam etti: "Yeryüzü Doktorları; yeryüzünün neresinde, temel tıbbi bakım ve sağlık hizmetlerinden mahrum bir insan, bir hasta, bir sakat, bir felaketzede, bir mazlum, bir mağdur varsa bunun acısını yüreğinde hisseden, bunun sorumluluğunu idrak ederek yola çıkan bir grup gönül insanından oluşuyor. Batı Afrika`da ölümün kıyısında yaşam mücadelesi veren başta çocuk ve kadınlar olmak üzere tüm insanlara sağlık yardımını taşımaya çalışıyoruz. Bu yardımların sürdürülebilmesi için daha fazla duyarlı insanın desteğine ihtiyacımız var."

`90 TL`ye bir çocuğu 100 gün besleyin` yardım kampanyası ile başta çocuklar olmak üzere çok sayıda insana tıbbi beslenme, tedavi ve acil cerrahi müdahale hizmetlerinin arttırılması hedefleniyor. `Ayrıca 180 TL`ye bir çocuk annesi ile birlikte de beslenebiliyor`
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir