• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 08 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerden bazı başlıklar;

 

ADANA HABER: Kızılay Ramazan`da da Kan Topluyor
Ramazan nedeniyle gönüllü kan bağışındaki düşüşü önlemeyi hedefleyen Türk Kızılay`ı, kan bağışı merkezlerinde iftar sonrasında da mesai hizmeti başlattı.

 

Bisikletiyle Polis Müdürüne Çarptı
Adana`da ara sokaktan ana caddeye dikkatsizce çıkan bisikletli bir kişi Seyhan İlçe Emniyet müdür yardımcısının otomobiline çarptı. Edinilen bilgiye göre, kaza Seyhan ilçesi Türk Ocağı Mahallesi Deppoy Caddesinde meydana geldi. Mustafa Gevrek adlı vatandaş dün saat 16.30 sıralarında evine giderken ara sokaktan tek yön olan Deppoy caddesine dikkatsiz bir şekilde aniden çıktı. Bu sırada Seyhan ilçe emniyet müdür yardımcısı Namık Kemal Darıcının aracına çaptı. Çarpma sonucu Gevrek, başından hafif yaralanırken makam aracının camında hasar oluştu.

 

ATO`dan Engellilere Sandalye Yardımı
Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından toplanan mavi kapakların geri dönüşümünden elde edilen üç tekerlekli sandalyeler özürlü vatandaşlara teslim edildi.

 

İLKHABER GAZETESİ: Sezonun İlk Kütlüsü Kilosu 100 TL`den Satıldı
Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, yıllık 1,3 milyon ton pamuk ihtiyacına sahip Türkiye`de üretimin sadece 800 bin ton olduğunu belirterek, verilen düşük pirimler sebebiyle ülke genelindeki pamuk üretiminin yüzde 30 daraldığına dikkat çekti.

 

Kamalak: \"Türkiye`nin Milli Görüşe İhtiyacı Var\"
Adana İl Başkanlığının düzenlediği İftar yemeğine katılan SP Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, \"Millet olarak hepimizin canını yakan terör olayları Türkiye`mizin, aziz milletimizin Milli Görüş`e ne kadar ihtiyacı olduğunu açık bir şekilde ortaya koymaktadır\" dedi.

 

İzgioğlu: Hükümet Sıfır Aldığı Teröre Zirve Yaptırdı
Türkiye ve Adana gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, akan kan ve gözyaşının durdurulmasını istedi, AK Partililerin terörle ilgili açıklamalarını da eleştirdi. AK Parti`nin 2002 yılında nerdeyse sıfıra inmiş bir terörle ülkeyi devraldığını belirten İzgioğlu, \"Günümüze gelindiğinde ise terör zirve yapmış durumdadır\" dedi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir