• DOLAR 32.601
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2506.178
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: Depremzedeler Dört Gözle Kadir Gecesini Bekliyor
Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesine yaklaştığımız şu günlerde Vanlı depremzede vatandaşlara Kadir Gecesi`ni nasıl ihya edeceklerini sorduk.

CHP Van İl Başkanlığından Şemdinli İzlenimleri
Geçtiğimiz gün CHP`li 5 kişilik bir heyet ile Van`a giden CHP Van İl Başkanı Cemal Şen Şemdinli izlenimlerini kamuoyuyla paylaştı.

VANGÖLÜ EKSPRES: VATSO`dan KOSGEB`e Teşekkür Ziyareti
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, beraberindeki heyetle birlikte KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan`ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Van İl Müftüsü Arvas`tan Uyarılar
Van il Müftüsü Arvas`tan, Allah`ın (C.C) isimlerinin bulunduğu yazı ve yüzüklerle tuvalete girilmemesi gerektiğini belirterek, \"Allah`ın (CC) ismine hürmeten buna çok dikkat etmemiz gerekiyor\" dedi.

VAN POSTASI: Van, En Büyük Park ve Festival Alanına Kavuştu
Van Belediyesi, bir yıldır restorasyon ve yeniden dizayn çalışmalarını sürdürdüğü Kültür Parkı ve Festival alanını tamamlayarak Van halkının hizmetine sundu.

Urartu`dan Selçukluya Mavi Yolculuk
Van Vali Yardımcısı Atay Uslu, deniz otobüsleriyle Bitlis`in Ahlat ilçesine seferler yapılacağını ve buna da Urartu`dan Selçukluya Mavi Yolculuk dediklerini söyledi

GAZETE VAN: Barış Anneleri Van`da Toplandı
Batman, Siirt ve Diyarbakır`dan gelen Barış Anneleri İnisiyatifi üyeleri Van`da bir araya geldi.

VAN HABER: Ataş Koy Semavera Geliyem Kültür Parka
Türkiye coğrafyasında toplum yaşam alanları bakımında en fakir iller arasında yer alan Van`da son yıllarda halkın hizmetine sunulan yeşil alanlar ve parklar büyük takdir topluyor.

Van`da 6 Kaymakam Ve 1 Vali Yardımcısı Değişti
Vali Yardımcıları ve kaymakamların kararnameleri sonrasında Van`da 5 ilçe kaymakamı ile 1 vali yardımcısının yerleri değiştirildi.

VAN SESİ: 15 Yılda Bitirilemedi!
Devlet Su İşleri 17. Van Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 1997 yılında ihalesi yapılan Morgedik Barajı`nı 2013 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir