• DOLAR 32.37
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.441
  • ...
Başbakan Yardımcısı Atalay Batman`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, özel uçakla Batman`a geldi. Atalay, ilk olarak Balıkesir`e tayını çıkan Batman Valisi Ahmet Turhan`ı ziyaret etti.

Ziyarette il olarak söz alan Turhan, 3 yıldan beri Batman`da görev yaptığını hatırlatarak, \"Halkımıza şefkat göstererek hizmetin en iyi şekilde onlara sunma gayreti içerisinde olduk. Bunda sizlerin çok desteği oldu, şahsım ve Batman halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin Batman`a her gelişi bizler için yeni bir heyecan oldu. Her şey için sizlere teşekkür ediyorum\" dedi.

Daha sonra söz alan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, \"Bu mübarek Ramazan ayında bir kez daha Batman`a gelmiş oluyorum. Ziyaretimizde her zaman olduğu gibi kamu yöneticisi, Milletvekilimizle ve partimizle görüşmelerimiz olacak. Batman İlindeki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerimiz olacak. Ramazan ayında illerimiz ziyaret etmeyi planlıyorduk. İçişleri Bakanlığım zamanında Batman`a gelmiştim, Valimiz Ahmet Turhan o zamanlar ilk valilik yeriydi ve tabi başarılı bir valilik yaptı. Bizim genel politikamız özellikle bu bölgemizde ve Türkiye`nin her yerinde otoriter devletin temsilcileri değil, şefkatli insan yüzlü ve demokratik devletin temsilcileri olarak biz idarecilerimiz görmek istedik\" ifadesini kullandı.

Türkiye`de çok büyük değişim olduğunu söyleyen Atalay, \"Yaşanan bu değişimi herhalde bu bölge hisseder. Şimdi de Batı illerindeki bir ile gidiyor valimiz kendisine teşekkürler ediyorum. Batman`a gelecek olan Vali Yılmaz Arslan ise benim İçişleri Bakanlığım da genel sekreterimdi. O da çok dirayetli bir valilik yaptı Balıkesir de. O da buraya geliyor ona da hayırlı olsun diyorum şimdiden. Çok başarılı, verimli bir idarecilik yapacağına inancım tam. Batman bizim için çok önemli, hem ilin kalkınması olarak vatandaşlarımıza daha fazla hizmet olarak onun içinde buraya gönderdiğimiz yöneticilerde daha fazla özen gösteriyoruz\" açıklamasını yaptı.

Ziyaretin ardından beraberindeki heyetle bir dizi temaslarda bulunacak olan Atalay, akşam Ak Parti il teşkilatının vereceği iftara katılacak. (M.Fatih Akgül/Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir