• DOLAR 32.33
  • EURO 35.082
  • ALTIN 2297.658
  • ...
3 Bin Ümraniyeli İftar Sofrasında Buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İstanbul`da Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarına tam 3 bin kişi katıldı. Mahalle iftarları kapsamında Dudullu Bölgesi, Hekimbaşı Bölgesi, Kazım Karabekir Bölgesi, Şerifali Bölgesi ve Namık Kemal Bölgesinde kurduğu iftar sofralarıyla binlerce Ümraniyeliyi aynı sofrada buluşturdu.

Belediyenin kurduğu mahalle iftar sofrasına bu kez Çakmak, Çamlık, Armağanevler ve Site mahallerinde ikamet eden vatandaşlar oturdu.

İftar yemeğine yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı.

SOMALİ`YE YARDIM KAMPANYASI

İftar yemeğinin ardından selamlama konuşması yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çakmak, Çamlık, Armağanevler ve Site mahallelerinde ikamet eden Ümraniyelileri aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ramazan ayında birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha da pekiştiğini ifade eden Can, Somali`de yaşanan açlık felaketine vurgu yaptı. Somali`deki kardeşlerimiz için yardım kampanyası düzenlediklerini söyleyen Hasan Can, Ümraniye Meydanı`nda kurulan Somali Sosyal Market, www.sosyalmarket.tc internet adresi veya 1866`ya SMS yoluyla kampanyaya katılan herkesin bağışı AFAD aracılığıyla Somali halkına ulaştırılacaktır dedi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir