• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana`da İtikafa Girilebilecek Camiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Ramazan ayının son 10 gününde gerçekleştirilen ve peygamber efendimizin kuvvetli sünnetlerinden biri olan itikaf ibadeti yaklaşırken, itikafa girecek vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konuların başında, il Müftülüklerinin hangi camileri itikaf için tahsis ettiği geliyor. Adana il müftülüğü basına yaptığı açıklamada; Adana merkez ve ilçelerinde toplam 63 camide itikâfa girilebileceğini, vatandaşların sıkıntı çekmemesi için bütün önlemlerin alındığı ve ibadetlerini huşu içinde yapabilecekleri bildirildi.

Merkez İlçelerde İtikafa girilebilecek Camiler şöyle; Seyhan ilçesinde: Sabancı Merkez, Hasan Gülek, Öner, Hz.Ebubekir, Fevzipaşa, Hacı Cumali Öztürk, Pınar, Halvezir, Kayadelen, Kuba, Şefika Hatun, İrşat, Fevzi Çakmak, Sarıhamzalı, Gülek Camilerinde.

Yüreğir`de: Solaklı, Eyüp, Fet Ahmet Gülşen, Tevekler, DSİ Toki, Zirai Donatım, Anadolu Camilerinde

Çukurova`da: Somuncubaba, Nomanoğlu, İşseverler, Şükrübaba, Kabasakal, İnananlar, Hacı Şevki Öztürk, Z.Abidin Üçgül, Miraç, Hatice Kurttepeli, Akşemsettin, Sadık Kaya, Tekbir, Hacı Kalander Pütün, Ramazanoğlu, Mahfesığmaz, Kurttepe, Süleyman Özkan Camileri olarak açıklaırken, Vatandaşların Ramazanın son 10 gününde bu camilerde itikaf ibadetlerini yerine getirebilecekleri ifade edildi. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir