• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Küçükçekmece Belediyesi İftarda Buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Yeniay ev sahipliğinde Küçükçekmece Nikah Sarayı`nda düzenlenen iftar yemeğine ilçe Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Başsavcısı İsmail Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz, çok sayıda iş adamı, bürokratlar ve basın mensupları katıldı.

KÜÇÜKÇEKMECE GELİŞİYOR

İlçe protokolünün eksiksiz bulunduğu iftar yemeğinin ardından Küçükçekmeceli iş adamlarına seslenen Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece’nin geldiği noktaya dikkat çekti. Yeniay, " Ramazan ayında, buluşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Küçükçekmece her geçen gün farklılaşıyor. Dünde kalmadı, bugünde de kalmayacak. Yarınları bugünlerden daha güzel olacak. Artık ulusal ve uluslararası bazdaki yatırımcılar bu bölge ile ilgili planları için bizden randevu alamamaktan dolayı sitem ediyor. Bu anlamda Küçükçekmece kazandıran ve rağbet gören bir bölge haline geldi. İlçenin gelişmesinde katkısı olan tüm işadamlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

DÜNYA İLE REKABET EDECEĞİZ

Başkan Yeniay, Küçükçekmece’nin İstanbul’un herhangi bir bölgesiyle rahatlıkla rekabet edebilecek bir bölge olduğunu vurgulayarak, bundan sonraki hedeflerini ise şöyle açıkladı: “10 yıllık bir plan yapmıştık. Şuan bu planın oldukça üzerindeyiz. Artık 15 yıllık plan yapmanın zamanı. Şuan Küçükçekmece İstanbul’un herhangi bir bölgesiyle rahatça rekabet edebilir bir konumda. Bundan sonra dünyanın herhangi bir bölgesiyle rekabet edebilecek bir bölge olmayı arzuluyoruz ve bu hedef bizim için çok zor değil. "

Konuşmasının sonunda Yeniay, teşriflerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir