• DOLAR 32.614
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2502.052
  • ...
Öğrenciler Dershaneye Gitmekten Kurtulacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri`ndeki iftara katılan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, yeni eğitim sistemi sayesinde öğrencilerin dershaneye gitmekten kurtulacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri`nde düzenlenen iftara katılarak, STK temsilcileriyle iftarını açtı. İftar programında Bakan`a; AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti. Beylikdüzü`nde düzenlenen Ramazan Kasabası etkinliklerinden övgü ile söz eden Bakan Dinçer, halka armağan edilen bu çalışmalardan dolayı Başkan Uzun ve Bülbüllü`yü kutladı.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı`nın organize ettiği iftarda konuşan Milli Eğitim Bakanı, Fatih Projesi, 4+4+4 Eğitim Sistemi ve Okullar Hayat Bulsun Projesi hakkında bilgi verdi. Türk eğitim sisteminin bugüne kadar tek tip eğitim ve tek tip insan yetiştirdiğini dile getiren Bakan Dinçer, yeni eğitim sistemi ile öğrencilerin, dünyadaki yaşıtlarıyla kolay uyum sağlayarak, yeteneğine göre eğitim alacaklarını ifade etti. Bakan Dinçer, öğrencilerin 4+4+4 Eğitim Sistemi ile dershaneye gitmeden istedikleri üniversiteleri kazanabilecekleri seviyeye geleceklerini dile getirdi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir