• DOLAR 32.588
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2499.39
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 06 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA GÜNAYDIN GAZETESİ: Kalleşçe Vuruldu
Alacağını istemeye gelen şahıslar, borçlu kocayı evde bulamayınca karısına ateş ettiler. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi`nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Sevim Şahin`in eşi Veli Şahin, Adana`daki işleri bozulduğu için yurt dışına çalışmaya gitti. Veli Şahin`den alacağı olduğunu iddia eden Emin G. İle Kardeşi Özgür g. Paralarını istemek için Sevim Şahin`in evine gitti. Şahin, alacaklarını isteyen 2 kardeşe, Sevim Şahin karşı gelince Özgür G. Silahını çekerek arkasını dönmüş evine girmekte olan Sevim Şahini Sırtından vurdu. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Şahin tedavi altına alındı.

Sapığı Sigara İzmariti Yakalattı
Adana`da 10 yaşındaki ilköğretim öğrenci T.K.`ya sinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 27 yaşındaki Mehmet Y. İçtiği sigara izmaritindeki tükürükten yakalandı. Hakkında 29 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Mehmet Y.`nin pedofili (çocuklara cinsel ilgi duyma) hastası olduğu belirlenirken hakkında 6 ayrı dava açıldığı ortaya çıktı.

Ölmeselerdi Adana`ya Döneceklerdi
Almanya`nın Dortmund kentinde evlerinin kundaklanmasıyla önce babalarının sevgilisi Milka D. tarafından bıçaklanıp, darp edilerek öldürüldükleri iddia edilen Zilan(12), Mehmet(10) ve Mustafa Tüfekçi(4) kardeşlerin, Türkiye`ye kesin dönüş yaptıkları ortaya çıktı. Öldürülen 3 kardeşin amcaları Ali Tüfekçi, \" yeğenlerim bugün ya da yarın Adana`ya döneceklerdi. Denize götüreceğime söz vermiştim. Adana`ya kesin dönüş yapıp burada okuyacaklardı\" dedi.

ADANA 5 OCAK GAZETESİ: Klima Sorununa Vali Neşteri
Sabancı merkez camisinin klima problemleri ile ilgili olrak Adana Valisi Hüseyin Avni Coş konuya müdahil oldu. Çok titiz ve kapsamlı bir çalışma başlattıklarını ifade eden Coş, 20 gün önce camiye gittiğini ve sorunları yerinde gördüğünü ilgili tüm birimlere çalışmaları için talimat verdiğini bildirdi.

Yasa Dışı Gösteride Yaralanan Çocuk Öldü
Adana`da PKK sempatizanlarının polisle çatıştığı yasa dışı gösteride sert bir cisimle başından yaralanan 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Hayatını Kaybeden Mazlum Akay`ın Polisin attığı biber gazıyla mı yoksa göstericilerin atığı taşla mı öldüğü yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Gerçeğinden Kaçamadı
Adana`da kendisini polis olarak tanıtıp bir kişiden PKK tehdidiyle bin 680 TL dolandırmak isteyen sahte polis, parayı çekmeye giderken polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir