• DOLAR 32.509
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2497.105
  • ...
Bakan Şahin: Halkın Hizmetkarıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Batman`da valiliğin verdiği iftara katıldı. Tuana Garden`de verilen iftara Vali Ahmet Turhan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, ilçe kaymakamları, kurum müdürleri, STK ve meslek odaları temsilcileri katıldı.

İftardan önce Kur`an`ı Kerim ve iftar vakti ezan okundu. İftardan önce Bakan Şahin masaları tek tek dolaştı.

Vali Turhan Helallik Diledi
İftardan sonra ilk olarak son kararname ile Balıkesir`e ataması yapılan Vali Turhan söz aldı. Ramazanın bölgemize ve dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Turhan, \"Bu mübarek günler, bedensel ve ruhsal yorgunluğumuzun yanında birlik ve beraberliğimizi sağlamada güzel vesileler, fakirlerin hatırlandığı, açların ve yoksulların hatırlandığı güzel günlerdir\" dedi.

Hz. Yunus`un, Hacı Bektaş`ın Dilini Kullanıyoruz
Daha sonra söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Batman`a çok geldiğini ve her defasında Batman`ı daha gelişmiş olarak gördüğünü belirterek, emeği geçen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`e, milletvekillerine ve Vali Turhan`a teşekkür etti.

Valinin Balıkesir`e atanmasına değinen Şahin, hayırlı olmasını dileyerek Hükümetin bölgeye sürekli olarak iyi bürokratlar gönderdiğini ifade etti.

Ramazan Ayı`nın anlamını iyi kavramanın gerektiğini dile getiren Bakan Şahin, tokun açın, zenginin fakirin halini iyi anlaması gerektiği kaydetti. Yunus`un, Hacı Bektaş`ın dilini, barış dilini kullandıklarını belirten Bakan Şahin, bakanlık olarak halkın hizmetkarı olduklarını ve Somali`de, Pakistan`da ve garip ve fukaranın olduğu her yerde kendilerinin olduğunu sözlerine ekledi. (M. Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir