• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.057
  • ...
Bakan Eker Şırnak`ta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Helikopterle Uludere ilçesine gelen Bakan Eker`i Ak Parti Şırnak Milletvekili M. Emin Dindar, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Uludere İlçe Başkanı Mesut Yılmaz, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

İlçe Jandarma Karakolu`na inen Bakan Eker, daha sonra çarşı esnafını dolaştı. Dükkânları tek tek gezen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, vatandaşlarla Kürtçe selamlaşıp sorunlarını dinledi.

Bölgeye istihdam alanlarının yapılmasını isteyen Uludere esnafı, Şemdinli`de süren operasyonların kendilerinde hiçbir etki yaratmadığını ve olağan günlük yaşamlarına devam ettiklerini söyledi.

Bakan Eker, halkın Ramazan ayını kutladı ve bölgenin sorunlarını dinlemek üzere ilçeye geldiklerini söyledi. Sıkıntılarını Kürtçe olarak dile getiren Uludere esnafı ulaşım ve sağlık alanında büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, hayvancılıkla ilgili proje ve desteklerin geliştirilmesini istedi.

Esnafla selamlaşan Bakan Eker, daha sonra Ak Parti ilçe binasına geçti. Burada bir konuşma yapan Eker, bölgeyle yakından ilgilendiklerini ve gezilerinin devam edeceğini söyledi. Uludere temaslarını tamamlayan Bakan Eker, Şırnak merkeze geçti. (Delil Oğurlu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir