• DOLAR 32.521
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2419.836
  • ...
Adana`da Klima Satışlarında Patlama Yaşanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Son yılların en sıcak yaz mevsimini yaşayan Adana`da vatandaşlar sıcaklardan korunmak için klimalara hücum etti. Klima markalarının çok taksitli yaptığı kampanyalar, sıcaktan bunalan Adanalıların klimaya olan ilgilerini daha çok artırdı.

 

Neredeyse klimasız evin kalmadığı şehirde, sıcaktan kavrulan vatandaşlar klimaya yüklenince bedenen serinledikleri gibi gelen elektrik faturalarıyla da ceplerini yakıyorlar. Bu konudan şikayetçi olan vatandaşlar, \"Adana çok sıcak, işimizden ötürü yaylaya çıkamadık bu yüzden klima aldık, gelen yüksek faturalar nedeniyle çalıştırmaya korkuyoruz. Sanki yaz ayları gelince TEDAŞ faturaları ikiyle çarparak hesaplıyor\" diyerekten elektrik dağıtıcısı firmaya sitem ettiler.

 

Klima servisleri, \"İşlerimiz çok yoğun, bizleri montaj veya arıza için arayan müşterilerimize gün oluyor bir hafta bazenleri de 10 gün sonrasına tarih vermek zorunda kalıyoruz. Haftada 100 klima montajı yaptığımız oluyor. Adana` da onlarca klima servisi var artık gerisini siz düşünün Adana`da klimaya olan yoğun talebi\" dedi.

 

Klima satışı yapan mağaza sahibi Kemal Sansür, \" Satışlarımız çok iyi elhamdülillah, Adana`da klimasız ev kalmadı diyebilirim. Eski klima sahipleri de daha tasarruflu ve daha iyi performans gösteren yeni çıkan inverter klimaları alarak evlerindeki eski klimaları yeniliyorlar. Fiyatlar gayet uygun 850-1350 arasında split klimalar, 1350- 1900 arası inverter klimalarımız mevcut. Bilhassa hafta içi vatandaşlar şehir içinde oldukları için daha çok satışlarımız daha yoğun oluyor. Bu satışların 1 ay daha devam etmesini bekliyoruz\" dedi.

 

Yaz sıcaklarının Eylül ayının sonuna kadar sürdüğü Adana`da öyle görülüyor ki, vatandaşlar serinleme yöntemi olarak Klima kullanmaya devam edecek.
(Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir