• DOLAR 32.572
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2439.874
  • ...
Bakan Şimşek Gercüş ve Kayapınar`da İdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gercüş ve Kayapınar`da ziyaretler yaparak iftarda halka bir araya geldi. İftar yemeğinden önce ev ziyaretlerinde bulunan Şimşek hediyeler verdi. Kayapınar`a geçen Bakan Şimşek Şeyh Halil Hamidi Kur`an Kursunu ziyaret etti.

 

Gercüş Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde verilen İftar yemeğine Batman Valisi Ahmet Turhan, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gercüş Kaymakamı Halit Mengi, Kayapınar Belde Belediye Başkanı Abdulmuttalip Bademci ve Gercüş halkı katıldı.

 

Bakan Şimşek iftarda yaptığı konuşmada kendilerinin halkı hizmetin de olduğunu belirterek, \"Ülkemizi ve bölgemizi daha ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız ve çalışmalarımız devam edecektir. En önemli çalışma ise kardeşliğimiz ve birliğimiz yönündedir\" dedi.

 

Konuşmasında Kantar köprüsüne de değinen Bakan Şimşek, \"Köprümün yapımı beni çok mutlu etti. Köprünün yapımı ile Batman ile Kayapınar Beldesi arasındaki mesafe yarı yarıya düşecektir\" dedi.

 

Şimşek son olarak, Kayapınar Belediye Başkanı Bademci`nin projeleri için gerekli desteği sağlayacağını vurguladı. (Yusuf Dursun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir