• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Meteorolojiden Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara`nın doğusu, İç Anadolu`nun kuzeybatısı, Batı ve Ortaa Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Afyon, Kütahya ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA
: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra bölgenin doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra Afyon ve Kütahya çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeybatısının (Çankırı, Ankara, Eskişehir ve Kırıkkale) kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (32)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (38)
ANKARA: Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (32)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (34)
ADANA: Parçalı bulutlu (35)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (33)
VAN : Az bulutlu (28)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (31)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (29) (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir