• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucuya bir tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Şehitkamil bölgesinde uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda,  E.E. isimli şüpheli şahsın araç ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler alınması üzerine şahıs Boyno Mahallesi ara sokaklarında yapılan takip sonucu yakalandı. Araç içerisinde ve şahıs üzerinde yapılan aramalarda, 6 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette 20 gram metamfetamin, 2,9 gram bonzai, 30 adet uyuşturucu captagon hap, bir adet hassas terazi, 3 adet cep telefonu, bir adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 700 TL para ele geçirildi. Ayrıca yapılan araştırmalar sonucu E.E. isimli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığı M.Y. isimli şüpheli şahısta yakalanmış, bu şahıstan da 2,9 gram metamfetamin elde edilmiştir." denildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından da adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.Y. ise serbest kaldı.

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Bey Mahallesi Bay sokak üzerinde durumundan şüphelenilen E.B.P isimli şahısın yapılan üst aramasında, 50,80 gram metamfetamin ile uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.B.P. adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir