• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
Projeler Meslek Haline Getirilmemelidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi tarafından 2011 yılı AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı yapıldı. Dün saat 11.00`da Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Güvençer, toplantının son derece yararlı ve anlamlı olduğunu söyleyerek, "Yaptıkları çalışmalarından Bingöl Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu konuda arkadaşlarımız yoğun bir performans gösterdiler. Merkezimizin maksatlarından biri ilimize çok miktarda hibe kaynaklarını aktarmaktır. İlimizin projeler konusunda aldığı mesafeleri takdir ediyorum" dedi.

 

Bingöl`de projeler konusunda yapılan çalışmalardan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Bakan Yılmaz ise, yeni fikirlerin oluşması için projelerin önemli olduğunu söyleyerek, "Esas amacımız projeler konusunda kaliteyi artırmaktır. Kalite yönünden daha fazla durmamız lazım. Bizim amacımız herkesime ulaşmaktır. Projeleri STK`lar meslek haline getirmemelidir. Bu işler birkaç STK`nın elinde kalırsa, istenilen hedefe ulaşamayız. Bu tür unsurların dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Ali Yıldırım-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir