• DOLAR 32.494
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2434.271
  • ...
Bingöl`de Park Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından başlatılan proje kapsamında `Her mahalleye bir park` çalışması hız kesmeden devam ediyor. 2011 yılında 12 park yapılırken, Bingöl Belediyesi 2012 yılı içerisinde 4 parkın daha yapımını devam ettiriyor.

 

`Her mahalleye bir park` projesi kapsamında Bahçelievler Mahallesi Hatice Belgin Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Çibuk Parkı`na 5`li oyun grubu yerleştiriliyor. Fitness aletlerinin de önümüzdeki günlerde yerleştirileceği kaydedildi.

 

Ailelerin gönül rahatlığı ile Mehmet Çibuk Parkı`na gönderdiği çocuklar, parkta bulunan oyun gurupları ile eğlenerek, sokaktaki zararlı alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. 7`den 70`e herkesin spor yapabileceği parkta, 5`li oyun grubu dışında vatandaşların kullanabileceği oturaklar da bulunuyor.

 

2011 yılında 12 parkın yapıldığını belirten Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, \"2011 yılında 12 parkın yapımına başladık. 2012 yılı içerisinde 4 parkın daha yapımına başladık.

 

Böylece her mahallede parkımız olacak. Ayrıca parkalara çocuk oyun alanları ve fitness grupları kuruyoruz. Her Mahallemizde yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Mehmet Çibuk Parkı`na 5`li oyun grupları, 3 adet kamelya koyduk. Önümüzdeki günlerde fitnes aletleri de koyacağız. Çalışmalarımız bittikçe parklarımızın açılışını yapacağız\" dedi.

 

Boş vakitlerini parkta oyun oynayarak geçirdiğini söyleyen Berat Engin, \"Parkta genellikle spor yapıyoruz. Boş vakitlerimizde oyunlar oynuyor ve arkadaşlarımızla sohbet yapma imkanı buluyoruz. Artık sokakta oyun oynamıyoruz ve stresten uzağız. Parkın yapımından dolayı memnuniyet duyuyoruz. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz\" diye konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir